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20 Interpretation

In this Act—
“acting Commissioner” shall be construed in accordance with section 2(1);

“admissible complaint” shall be construed in accordance with section 6(2) and
related expressions shall be construed accordingly;

“Code of Conduct” means the Code of Conduct for members of the Parliament
made under the standing orders;

“Commissioner” shall be construed in accordance with section 1(1);

“conduct” includes any act or failure to act and related expressions shall be
construed accordingly;

“excluded complaint” shall be construed in accordance with section 3(2);

“first test”, “second test” and “third test” shall be construed in accordance with
section 6(3);

“member of the Parliament” includes—

(a) a Scottish Law Officer even where that officer is not a member of the
Parliament; and

(b) except for the purposes of section 1(3), a former member of the Parliament
and a former Scottish Law Officer;

“the Parliament” includes any committee of the Parliament;

“Parliamentary corporation” means the Scottish Parliamentary Corporate Body;
“relevant provision” shall be construed in accordance with section 3(3);
“relevant time” shall be construed in accordance with section 3(4):

“Scotland Act” means the Scotland Act 1998 (c. 46);

“Scottish Law Officer” means the Lord Advocate or the Solicitor General for
Scotland;

“specified requirement” shall be construed in accordance with section 6(5);
“Stage 1” and “Stage 2” shall be construed in accordance with section 5(1);
“stage of an investigation” shall be construed in accordance with section 5(1); and
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“standing orders” means the standing orders of the Parliament.



