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PART 5

Instrument of Government

Interpretation of “appropriate diocesan authority” and “appropriate religious body”
31. In this Part,

“appropriate diocesan authority” (“awdurdod esgobaethol priodol’”’) has the meaning given by
section 142(1) and (4) of the 1998 Act;

“appropriate religious body” (“corff crefyddol priodol”), in relation to a school designated
under section 69(3) of the 1998 Act as having a religious character that is not a Church in
Wales school or a Roman Catholic Church school, means the body that the National Assembly
for Wales considers appropriate in relation to the religion or religious denomination to which
the school belongs.



