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SCOTTISH STATUTORY INSTRUMENTS

2011 No. 347

The Caledonian Maritime Assets
(Kennacraig) Harbour Revision Order 2011

Interpretation

2.—(1)  In this Order—
“CMAL” means Caledonian Maritime Assets Limited, a company incorporated in Scotland
with registered number SC1845;
“the deposited plans, sections and elevations” means the plans, sections and elevations
which are bound together and signed in duplicate with reference to this Order and marked
“Caledonian Maritime Assets (Kennacraig) Harbour Revision Order 2011 plans, sections
and elevations” and which are deposited at the offices of the Scottish Ministers at Victoria
Quay, Edinburgh EH6 6QQ, and at the registered office of CMAL; and a reference to a
numbered sheet is a reference to that numbered sheet bound in the deposited plans, sections
and elevations;
“the harbour” means the harbour at Kennacraig comprised within the harbour limits;
“the harbour limits” means the limits within which CMAL are authorised to exercise
jurisdiction as defined in article 16 (harbour limits);
“level of high water” means the level of mean high water springs;
“limits of deviation” means the limits of deviation shown on the deposited plans, sections and
elevations;
“tidal work” means so much of any of the works as is on, under or over tidal waters or tidal
lands below the level of high water;
“vessel” means a ship, boat or craft of any description and includes any thing constructed or
adapted for floating on or being submersed in water (whether permanently or temporarily); and
“works” means the works authorised by this Order or, as the case may require, any part of
any of those works.

(2)  All areas, points, situations and other measurements stated in any plan or description of the
works or lands shall be construed as if the words “or thereby” were inserted after each such area,
point, situation and other measurement.

(3)  Any reference in this Order to a work identified by the number of such work shall be construed
as a reference to the work of that number authorised by this Order.


