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EXTRA-PAROCHIAL MINISTRY
MEASURE 1967 (No. 2)

1967 No. 2

Interpretation.

In this Measure—

“home”, in relation to any person, means the house, flat or other place where
he is living, whether permanently or temporarily;

“Minister of a parish” includes a curate licensed under seal by the Bishop to
the charge of a parish, and the powers exercisable by the Minister of a parish
shall also be exercisable by an assistant curate or other clergyman assisting the
Minister;

“parish” means an ecclesiastical parish or district the Minister of which has
a separate cure of souls, and includes a conventional district to the charge of
which a separate curate is licensed.



EXTRA-PAROCHIAL MINISTRY MEASURE 1967 (No. 2) (c. 2)
Document Generated: 2024-05-27

Changes to legislation:
There are currently no known outstanding effects for the EXTRA-PAROCHIAL MINISTRY
MEASURE 1967 (No. 2), Section 3.




