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26 Interpretation

(1) Except where the context otherwise requires and subject to subsection (2) below,
expressions used in this Act and in the Registration of Births, Deaths, and Marriages
(Scotland) Act 1965 have the same meanings in this Act as in that Act.

(2) In this Act, except where the context otherwise requires—

" approved celebrant " has the meaning assigned to it by section 8(2)(a)
of this Act;

" authorised registrar " has the meaning assigned to it by section 8(2)(b)
of this Act;

" district registrar " means the registrar for the registration district in which
the marriage is to be or has been solemnised;

" name " includes surname ;

" prescribed " means prescribed by regulations made by the Registrar
General;

" religious body " means an organised group of people meeting regularly
for common religious worship.

(3) Except where the context otherwise requires, any reference in this Act to any other
enactment shall be construed as a reference to that enactment as amended by or under
any other enactment, including this Act.



