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S C H E D U L E S

SCHEDULE 2

THE TELECOMMUNICATIONS CODE

Notices under code
24 (1) Any notice required to be given by the operator to any person for the purposes of

any provision of this code must be in a form approved by the Director as adequate
for indicating to that person the effect of the notice and of so much of this code as
is relevant to the notice and to the steps that may be taken by that person under this
code in respect of that notice.

(2) Any notice required to be given to any person for the purposes of any provision of
this code may be given to him either by delivering it to him or by leaving it at his
proper address or by post, but a notice shall not be given by post unless it is sent by
registered letter or by the recorded delivery service.

(3) Any notice required to be given under this code may be given to an incorporated
company or body by giving it to the secretary or clerk of the company or body.

(4) For the purposes of this paragraph and of the application in relation to this code of
section 7 of the Interpretation Act 1978 (service by post), the proper address of any
person shall be—

(a) if the person to whom the notice is to be given has furnished the person
giving the notice with an address for service under this code, that address ;

(b) in a case not falling within paragraph (a) above where the person to whom
the notice is to be given is an incorporated company or body, the registered
or principal office of the company or body ; anu

(c) in any other case, the last known address of the person to whom the notice
is to be given.

(5) If it is not practicable, for the purposes of giving any notice under this code, after
reasonable inquiries to ascertain the name and address—

(a) of the person who is for the purposes of any provision of this code the
occupier of any land, or

(b) of the owner of any interest in any land,
a notice may be given under this code by addressing it to a person by the description
of " occupier" of the land (describing it) or, as the case may be, " owner " of the
interest (describing both the interest and the land) and by delivering it to some person
on the land or, if there is no person on the land to whom it can be delivered, by
affixing it, or a copy of it, to some conspicuous object on the land.

(6) In any proceedings under this code a certificate purporting to be signed by the
Director and stating that a particular form of notice has been approved by him as
mentioned in sub-paragraph (1) above shall be conclusive evidence of the matter
certified.


