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SCHEDULES

SCHEDULE 19

TRANSPORT FOR PERSONS OVER COMPULSORY SCHOOL AGE
5 After section 509AB there is inserted—

“509AC Interpretation of sections S09AA and 509AB

(1) For the purposes of sections S09A A and 509AB a person receiving education
or training at an establishment is of sixth form age if he is over compulsory
school age but—

(a) isunder the age of 19, or

(b) has begun a particular course of education or training at the
establishment before attaining the age of 19 and continues to attend
that course.

(2) References in section S09AA to an establishment supported by the Learning
and Skills Council for England are to any establishment at which education
or training is provided by a person to whom that Council secures the
provision of financial resources in any of the ways mentioned in section 5(2)
of the Learning and Skills Act 2000.

(3) References in section S09AA to an establishment supported by the National
Council for Education and Training for Wales are to any establishment at
which education or training is provided by a person to whom that Council
secures the provision of financial resources in any of the ways mentioned in
section 34(2) of the Learning and Skills Act 2000.

(4) References in section S09AB to persons with learning difficulties are to be
construed in accordance with section 13(5) and (6) of the Learning and Skills
Act 2000.

(5) In sections S09AA and 509AB and this section—

“academic year” means any period commencing with 1st August
and ending with the next 31st July;

“disabled person” has the same meaning as in the Disability
Discrimination Act 1995;

“establishment” means an establishment of any kind, including a
school or institution;

“governing body”, in relation to an institution within the further

education sector, has the same meaning as in the Further and Higher
Education Act 1992.

(6) The Secretary of State may by order amend the definition of “academic year”
in subsection (5).”



