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STATUTORY INSTRUMENTS

1988 No. 1222

The Health and Safety (Training
for Employment) Regulations 1988

Interpretation

2. In these Regulations, unless the context otherwise requires—
“the 1974 Act” means the Health and Safety at Work etc. Act 1974;

“educational establishment” means a university, polytechnic, college, school or similar
educational or technical institute; it does not include a skillcentre or similar establishment run
by the Training Commission;

“relevant training” means training provided pursuant to arrangements made (whether before
or after the coming into force of section 25 of the Employment Act 1988(1)) under section 2
of the Employment and Training Act 1973(2) and known by any of the names specified in the
Schedule to these Regulations, except training—

(a) provided at an educational establishment on a course run by the establishment; or
(b) received under a contract of employment;

“training” means training for employment or work experience, or both.

(1) 1988c. 19.
(2) 1973 c. 50; section 2 was substituted by section 25 of the Employment Act 1988.
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