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STATUTORY INSTRUMENTS

1992 No. 3026

The Cambridgeshire and Suffolk
(County Boundaries) Order 1992

Interpretation

2. In this Order—

“Cambridgeshire” means the county of Cambridgeshire, and “East Cambridgeshire” means
the district of East Cambridgeshire in that county;

“electoral division” means an electoral division of the county to which an area is transferred
by this Order(1);

“the map” means one of the 7 maps prepared by the Department of the Environment, marked
“Maps of the Cambridgeshire and Suffolk (County Boundaries) Order 1992, and deposited
in accordance with regulation 5 of the Local Government Area Changes Regulations 1976;

“Suffolk” means the county of Suffolk, and “Forest Heath” means the district of Forest Heath
in that county;

any reference to an “unparished” area is a reference to an area not forming part of any parish;
and

“ward” means a ward of the district to which an area is transferred(2).
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Every non-metropolitan county is divided into electoral divisions for the purposes of the election of county councillors
(section 6(2)(a) of the Local Government Act 1972).

Every district is divided into wards for the purposes of the election of district councillors (section 6(2)(b) and (c) of the Local
Government Act 1972).
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