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STATUTORY INSTRUMENTS

1993 No. 493

The Cheshire, Derbyshire and Greater Manchester
(County and District Boundaries) Order 1993

Interpretation

2. In this Order—
“Cheshire” means the county of Cheshire, and “Macclesfield” means the Cheshire borough
of Macclesfield;
“Derbyshire” means the county of Derbyshire, and “High Peak” means the Derbyshire borough
of High Peak;
“district” includes a borough and a metropolitan borough;
“electoral division” means an electoral division of the county to which an area is transferred
by this Order(1);
“Greater Manchester” means the metropolitan county of Greater Manchester, and any reference
to Stockport or to Tameside is a reference to the metropolitan borough of that name;
“the map” means one or more of the 13 maps prepared by the Department of the Environment,
marked “Maps of the Cheshire, Derbyshire and Greater Manchester (County and District
Boundaries) Order 1993”, and deposited in accordance with regulation 5 of the Local
Government Area Changes Regulations 1976;

any reference to an area as unparished is a reference to that area not forming part of any parish;
and

“ward” means a ward of the district from or to which an area is transferred, except in the
expression “parish ward”, where it means a ward of the parish to which an area is transferred(2).

(1) Every non-metropolitan county is divided into electoral divisions for the purposes of the election of county councillors
(section 6(2)(a) of the Local Government Act 1972).

(2) Every district (whether metropolitan or non-metropolitan) is divided into wards for the purposes of the election of district
councillors (section 6(2)(b) and (c) of the Local Government Act 1972).
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