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STATUTORY INSTRUMENTS

1998 No. 2647

The Merchant Shipping (Carriage of
Nautical Publications) Regulations 1998

Interpretation

2.—(1)  In these Regulations–
“passenger ship” means a ship or hovercraft carrying more than 12 passengers;
“pleasure vessel” and “tons” have the same meaning as in the Merchant Shipping (Cargo Ship
Construction) Regulations 1997(1);
“sea-going” means going beyond the limits of waters of categories A, B, C and D (as
categorised in Merchant Shipping Notice No. M1504 or any subsequent Merchant Shipping
Notice amending or replacing it which the Secretary of State considers relevant from time to
time).

(2)  In regulations 4 to 8 “ship” includes hovercraft; and cognate expressions shall be construed
accordingly; except that “United Kingdom ship” in relation to hovercraft, means hovercraft
registered in the United Kingdom.

(1) S.I.1997/1509.
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