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Question to be asked in a referendum

3. Where the proposals in relation to which a referendum is to be held are for the authority to
operate—

(a) a mayor and cabinet executive, the question to be asked in that referendum is to be in the
form set out—

(i) where the authority is currently operating a leader and cabinet executive (England),
in paragraph 1 of Schedule 1 to these Regulations; and

(i1) where the authority is currently operating the committee system, in paragraph 2 of
Schedule 1 to these Regulations; and

(b) a leader and cabinet executive (England), the question to be asked in that referendum is
to be in the form set out—

(i) where the authority is currently operating a mayor and cabinet executive, in
paragraph 3 of Schedule 1 to these Regulations; and

(i1) where the authority is currently operating the committee system in paragraph 4 of
Schedule 1 to these Regulations; and

(c) the committee system, the question to be asked in that referendum is to be in the form
set out—

(i) where the authority is currently operating a mayor and cabinet executive, in
paragraph 5 of Schedule 1 to these Regulations; and

(i1) where the authority is currently operating a leader and cabinet executive (England),
in paragraph 6 of Schedule 1 to these Regulations.



