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The Play Sufficiency Assessment (Wales) Regulations 2012

Interpretation

2.—(1) In these Regulations—
“the Measure” (“y Mesur”’) means the Children and Families (Wales) Measure 2010;

“assessment” (“asesiad”) means the assessment carried out by a local authority under
section 11(1) of the Measure;

“local authority area” (“ardal awdurdod Illeol””) means that geographical area for which a local
authority has responsibility;

“open space” (“man agored’) means any land laid out as a public garden, or used for the
purposes of public recreation;

“play” (“chwarae”) is defined in section 11(6) of the Measure;

“play event” (“digwyddiad chwarae) means any event held in public for the purpose of
promoting play;

“sufficient” (“digonol”) is defined in section 11(6) of the Measure.
(2) In these Regulations, the age ranges are—

(a) ages 3 and under;

(b) ages4—17,;

(c) ages 8 — 12;

(d) ages 13 —15;

(e) ages 16 — 17.



